kolor słomkowo żółty wpadający w złoty. W nosie owocowe i kwiatowe z nutami żółtej brzoskwini i kwiatu limonki. Na podniebieniu miękkie i otulające.
do ciast i deserów na bazie drożdży, kruchych ciastek i biszkoptów z bakaliami i suszonymi owocami.
intensywna czerwono-rubinowa barwa, intensywny aromat świeżych owoców, na podniebieniu bardzo słodkie, dobrze zbalansowany smak.
szczególnie polecane do ciast, tortów. Świetne także jako aperitif.
wino bezalkoholowe, z dodatkiem moszczu gronowego i naturalnych aromatów. O jasnej słomkowo żółtej barwie, delikatny i trwały perlage. Świeże i owocowe z nutami owoców egzotycznych.
wino na każdą okazje, jako aperitif i jako towarzysz lekkich letnich potraw
wytrawne wino musujące z 3 rodzajów winogron o delikatnym, świeżym, owocowym bukiecie. Trwały perlage , barwa słomkowo żółta z zielonymi refleksami. Na podniebieniu harmonijne o idealnie zrównoważonym poziomie kwasowości.
Niezwykle wszechstronne wino musujące idealny jako aperitif lub do całego posiłku. Pasuje do prostych przekąsek i jest dobrą podstawą do koktajli i long drinków.
wino owocowe, intensywne, o mocnym charakterze. Kolor słomkowo żółty z tendencją do złocenia. W nosie nuty kwiatowe i owocowe przypominające białą brzoskwinię i odcienie gruszki Williamsa i owoców tropikalnych. Na podniebieniu złożone, intensywne i zrównoważone, ujawniające nuty tostów, orzechów laskowych i wanilii.
do przystawek rybnych, skorupiaków i małż, do pierwszych dań na bazie ryb, do białych mięs.
Głęboka, słomkowożółta barwa. Bardzo silnie owocowy bukiet z dominantą cytrusów i dojrzałych jabłek oraz nutkami brzoskwiń i migdałów. W ustach Świeża, wyrazista kwasowość, dobra harmonia i długi posmak.
doskonałe jako aperitif, do przystawek, dań rybnych, z owoców morza oraz delikatnych dań z kurczaka.
czerwono-rubinowa barwa z fioletowymi refleksami. W nosie delikatne aromaty śliwki i czereśni. Na podniebieniu wino krzepkie i obfite, delikatne taniny, finał wytrawny, przyjemny.
polecane do makaronów z mięsnymi sosami, pieczonego białego i czerwonego mięsa, grillowanych mięs ogólnie.
rubinowo czerwony kolor z fioletowymi refleksami, intensywny, kwiatowo-owocowy bukiet. Wino pełne, miękkie i dobrze zbalansowane.
do grillowanych mięs, dań z czerwonego mięsa, serów twardych, dań makaronowych z ciężkimi sosami.
Prawdziwe polskie piwo, do którego produkcji wykorzystuję się jedynie krajowy chmiel najwyższej jakości. Zawdzięcza swój niepowtarzalny smak starannie dobranym składnikom i wyjątkowej recepturze.
Białe piwo bezalkoholowe, pszeniczne z nutą kolendry, wyróżnia się lekkim i orzeźwiającym smakiem.