Pieczywo

Tradycja w każdym bochenku - Pieczywo Kozielskiego to naturalne, długotrwałe i zawsze świeże produkty, znane już od ponad 90 lat w naszym Śląskim regionie.
MacBook mockup

Chleby

Graham Szefa

Pieczywo Szefa znane jest z naturalnego smaku. Graham za to jest z mąki razowej, dodatkowo ma dużo błonnika, który wspomaga trawienie.

Chleb Trójziarnisty

Trójziarnisty to mix słonecznika, płatków owsianych oraz siemienia lnu, razem z chrupiącą skórka oraz miękkim wnętrzem.

Chleb Wieloziarnisty

Chleb wieloziarnisty to mieszanka aż 4 super zdrowych ziarn, które wspierają uczucie sytości oraz pomagają w redukcji tłuszczu.

Chleb Żytni z Ziarnami

Gęstszy i ciemniejszy od białych chlebów, teraz wzbogacony 4 odżywczymi ziarnami: siemieniem lnianym, sezamem, słonecznikiem i prosem.

Chleb Kłos

Unikalne połączenie mąki pszennej i żytniej z dodatkiem ziaren słonecznika, dyni, siemienia lnu, oraz sezamu. Ma swój wyjątkowy smak, warty spróbowania.

Chleb tostowy

Łagodny, maślany smak i mięciutka konsystencja sprawiają, że grzanki i tosty na tym chlebie są po prostu przepyszne.

Chleb Żytni

Gęstszy i ciemniejszy od białych chlebów, ale za to niskotłuszczowy i ubogi w cholesterol, w sam raz dla tych ceniących zdrowe pieczywo.

Graham ze Słonecznikiem

Wypiekany z mąki razowej, bogaty w błonnik, który wpływa korzystnie na zdrowie jelit i reguluje poziom cukru we krwi.

Trójziarnisty - Foremkowy

Prostokątny i elegancki, łaczy 3 różne ziarna w chrupiącej skórce i miękkim wnętrzu.

Chleb Pszenno-Żytni

Klasyczny smak, chrupiąca skórka, oraz złocisty kolor. Pieczony tradycyjną metodą przez naszych doświadczonych piekarzy.

Chleb Szefa

Naturalny i tradycyjny, Duży Chleb dokładnie taki jak pieczono kiedyś. Wszystko dzięki wielopokoleniowej recepturze i ręcznie formowanemu ciastu.

Bułki

Bułka Paryska

Prosto z Francuskiej kuchni. Uniwersalna, lekka oraz miękka w środku bułka o długości 30 cm. Do jedzenia na słodko jak i słono, na śniadanie lub kolację!

Paluch Alpejski

Mix 3 ziaren, chrupiący i lekko słony Paluch Alpejski dostarcza błonnika i minerałów, byś mógł rozpocząć swój dzień z siłą prawdziwego alpinisty!

Rohlik

Smak prosto z Pragi! Delikatnie chrupiąca bułka o smaku podobnym do świeżego pieczywa. To czeski klasyk na smaczne i lekkie śniadanie.

Bułka kajzerka

Uniwersalna, puszysta i chrupiąca, świetnie pasuje zarówno do słodkich, jak i słonych dań. Idealna na śniadanie lub jako dodatek do obiadu czy kolacji.

Bułka Zwykła

Jedno nacięcie, miękki środek i delikatny smak. Jest Wszechstronna i pasuje do każdego dania. To z niej składamy nasze pyszne kanapki.

Bułka Grahamka

Złocisto-brązowa Grahamka to zwiększona ilość błonnika, lepsze trawienie oraz bogactwo witamin i składników mineralnych. Bardzo zdrowa opcja na co dzień.

Bułka alpejska

Dzięki mieszance trzech naturalnych ziaren, które zapewniają witaminy i minerały, jest bardzo zdrowa. A jej słony smak naprawdę przenosi do serca Alp!

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami w Piekarni Kozielski!
PLUS Po zapisaniu odbierz darmową kanapkę w jednym z naszych punktów!